.

Wenskaarten

Verras met een kaartje!

Bij Primera kun je terecht voor het leukste assortiment wenskaarten. We hebben een uitgebreide collectie. Zo is er voor elk moment genoeg keuze. Op zoek naar een wenskaart om iemand te feliciteren met een verjaardag, geboorte, jubileum of huwelijk? Of iemand beterschap wensen? Bij Primera slaag je altijd! Of stuur een kaartje naar iemand om te laten weten dat je aan deze persoon denkt. Wie vindt het nu niet leuk om een kaartje te ontvangen?

Er zijn leuke wenskaarten gericht op verschillende momenten, zoals: valentijn, moederdag en vaderdag. Naast deze kaarten vind je bij Primera de Damper ook uitgebreide seizoens-collecties zoals bijvoorbeeld kerstkaarten.

Wij hebben in onze webshop de Hallmark serie “in the picture” te koop. Een leuke serie met voor ieder moment een leuke kaart. Een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld je cadeaupakket.

De Primera spaarpas
We maken het versturen van wenskaarten nu nog leuker! Met je Primera spaarpas spaar je nu ook automatisch voor gratis wenskaarten. Bij elke wenskaart die je koopt, ontvang je een wenskaart stempel. Dit geldt ook voor kerstkaarten. Hoe vaker je dus iemand verrast met een wenskaart, hoe meer stempels je spaart. Heb je 7 wenskaarten gekocht? Dan ontvang je de 8e gratis (t.w.v. max. 2,50).


wenskaart