.

Pasfoto's

Pasfoto’s…klaar terwijl je wacht!

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Wij zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een Pasfoto moeten voldoen aan allerlei (strenge) eisen. De foto’s die wij maken, controleren we digitaal of ze geschikt zijn, zodat je bij de balie van het gemeentehuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Je pasfoto in een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet voldoen aan een aantal eisen. Er gelden eisen voor: maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering.
Klik hier voor de wettelijk gestelde richtlijnen!

Hoe werkt het?
Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto’s Primera punten. Pasfoto’s kunnen ook digitaal aangeleverd worden. Via de mail worden deze dan verzonden. Zo heb je digitaal toegang tot je pasfoto, heel handig voor personeelspassen, spelerspas van de voetbal, volleybal ect…

Rijbewijs online verlengen?
Wij zijn ook RDW erkend voor het digitaal verlengen van uw rijbewijs. Hoe werkt dat? Wil je je rijbewijs verlengen? Dan kan dat ook online. Je hoeft dan maar 1 in plaats van 2 keer naar het gemeentehuis; alleen om het op te halen. De kosten bij de gemeente zijn gelijk. Bij het online aanvragen kun je je rijbewijs na 2 werkdagen ophalen in plaats van 6 werkdagen. Wij maken de pasfoto en sturen dat beveiligd door naar de RDW. Als de RDW de foto goedkeurt krijg je een mail om via DigiD een afspraak te maken. Hoe de online aanvraag precies werkt, kun je zien op de instructievideo van de RDW.!

pakketpunt