.

Service

Service zoals service bedoeld is

Tourist information
Wij zijn een tourist informatiepunt. Wij hebben foldermateriaal die aan toeristen informatie bieden over de veelzijdigheid van Beekbergen en omgeving. Als vanzelfsprekend zijn bij ons ook fiets- en wandelkaarten/-routes te koop.

Post NL servicepunt
Onze winkel beschikt over een Post NL servicepunt. Bij een PostNL servicepunt kun je onder andere terecht voor het verzenden en ophalen van je pakket. De pakketten kunnen zowel in Nederland als naar het buitenland worden opgestuurd. Als je van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 17:15 uur aanlevert dan wordt het pakket (binnen Nederland) meestal binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Tevens kun je kiezen voor verschillende opties, zoals aangetekend verzenden of het pakket verzenden met verhoogde aansprakelijkheid. Kijk voor meer informatie en voor de PostNL tarieven op: www.postnl.nl.

Hoe verstuur ik een pakket?
U kun uw pakket eenvoudig bij Primera de Damper versturen. Wij hebben diverse maten Primera- pakketdozen en enveloppen in ons assortiment zodat u uw post altijd in een passende verpakking kunt versturen.

Volg de 5 stappen:
1. Kies een passende verpakking en eventueel verpakkingstape. Heeft u dit niet in huis? Wij verkopen alles wat u nodig heeft!
2. Pak het pakket stevig in.
3. Adresseer uw pakket en schrijf de afzender erop.
4. Breng uw pakket naar Primera de Damper en wij zullen u helpen met het maken van een keuze van verzending.
5. Wij frankeren het poststuk of u frankeert de zending zelf en wij scannen het in.

OV chip oplaadpunt
In onze winkel hebben wij een OV oplaadpunt. U kunt hier saldo opladen of uw bestelling ophalen die voor u is klaargezet in het systeem. Wij verkopen ook anonieme OV chipkaarten.

Tourist Information
Post NL
OV chip oplaadpunt